LINNA-VOLLEY 2020

Tervehdys lentopallon ja Linnavolleyn ystävät,

raskain mielin joudumme ilmoittamaan Linnavolley 2020 -turnauksen peruuttamisesta, vaikka olimme sille jo aikaisemmasta poikkeavan ajan varanneet ja ilmoittautumisiakin saaneet. Vallitsevat olosuhteet ovat selkeästi vaikuttaneet myös turnaukseen osallistumishalukkuuteen.

Olemme asiaa perusteellisesti harkinneet johtokunnassa uudelleen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ja todenneet, että epidemiatilanteen ja sen vaatimien ylimääräisten turnausjärjestelyjen takia emme voi turnausta valitettavasti tänä vuonna järjestää, edes pienempänä turnauksena.

Ne joukkueet, jotka ovat maksaneet ilmoittautumismaksun, saavat maksunsa takaisin. Pyydämme lähettämään maksupalautusasiassa sähköpostin osoitteeseen linnavolley@gmail.com. Sähköpostiin maksun maksajan nimi, maksupäivä ja IBANtilinumero, jonne maksun voi palauttaa.

Mikäli olette varanneet ja maksaneet hotellimajoituksen, olkaa myös yhteydessä em. sähköpostiosoitteeseen. Yritämme auttaa teitä oman kykymme mukaan asiassa!

Olemme tästä kovin pahoillamme. Moni Linnavolleyssa vuosia käynyt joukkue oli ilmoittautunut, ja yhteinen perinteinen turnaus jää kokematta tänä vuonna. Toivomme, että ensi vuonna pääsemme järjestämään turnauksen kaiken kaikkiaan paremmissa olosuhteissa.

Pysytään terveinä ja toivottavasti näemme ensi vuoden turnauksessa!


Lentopalloterveisin,


LinnaVolley -toimikunta &
Savonlinnan Ajon johtokuntaLinna-Volley tournament 2020 has been cancelled.


Tykkää turnauksesta myös Facebookissa.

Like us on Facebook.

Turnauksessa löytyy sarjoja joka lähtöön :) 

Linna-Volley on mainio mahdollisuus aloitella salikausi rennolla turnausmeinigillä ja kokeilla pelikenkien pitävyyttä "piitsikauden" jälkeen!