POWERCUP siirtyy ensi vuodelle!

PowerCup 2021 pelataan Salossa 10.- 13.6.2021

Tapahtumapaikka: Salon Urheilupuisto
Osoite: Pormestarinkatu 6, 24100 Salo

 

Ilmoittautuminen Salon Powercupiin

Joukkue *
Kuljetus *
Mukaan lähtevä ottaa *

Mitä kisapassi sisältää? 

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja: 

Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power Cup -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä. 
Vakuutus. Power Cupin kisapassin ostaneet on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Pelipassin (entinen lisenssi) kaudeksi 2019-2020 ostaneet on vakuutettu joko pelipassiin liitetyn vakuutuksen kautta tai Power Cupin kisapassin vakuutuksen kautta, ei molemmilla. Pelipassittomat kisapassin ostaneet ovat Power Cup vakuutuksen piirissä. Tapaturman sattuessa ota yhteys Power Cupin infopisteeseen, jossa autetaan vakuutusasioissa. 
Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle. 
Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan. 
Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla. 
Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä. 
Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. 

VIERAILIJAPASSIT

HUOM!  Vieralijapassit pitää tilata erikseen. Älä merkitse vierailijapassiin liittyvää paitatilausta ilmoittautumislomakkeelle, vaan tilaa se samassa kuin vierailijapassikin. Linkki alla:

http://www.powercup.info/osallistu/vieraile-tapahtumassa/tilaa-vierailijapassi.html

Vierailijapassin hinta
Vierailijapassin hinta 20 euroa per päivä, sunnuntaipäivä 10 euroa (vain yksi ateria).

Vierailijapassi sisältää:

  • kisalounas ja -päivällinen, sunnuntaina vain yksi ruoka
  • Power Cup -turnauspaita

Vierailijapassi ei sisällä:

  • pelioikeutta tai oikeutta toimia valmentajana/huoltajana
  • majoitusta
  • vakuutusta
  • sisäänpääsyä majoituskouluihin
  • osallistumisoikeutta vain kisapassin ostaneille tarkoitettuihin oheisohjelmiin