POWERCUP 2024


PowerCup 2024 pelataan Joensuussa 6.6.-9.6.2024

Vanhemmat ja perheenjäsenet pääsevät alueelle ilmaiseksi.

Vierailijarannekkeella voit ruokailla pelialueella.

Lue lisää TÄSTÄ!


Ilmoittautuminen Joensuun Powercupiin. Täytä jokaiselle osallistujalle oma lomake, kiitos.
HUOM! Valmentajat ja Jojot/huoltajat, täyttäkää oma lomake myös.


Joukkue
Powerpassi
Kuljetus

Mitä kisapassi sisältää? 

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja: 

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa MunLentis -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.
  • KisaDisco, johon pääsee vain kisapassilla.


VIERAILIJARANNEKE

HUOM!  Vieralijaranneke pitää tilata erikseen.  Linkki TÄSSÄ!

Tapahtuma-alueen sisäänpääsy on maksuton, jos haluat kuitenkin kokea tapahtumasta aivan kaikki parhaat puolet ja varmistaa, että kisakunto pysyy ylhäällä – varaa ennakkoon vierailijaranneke.

Neljän (4) päivän ranneke: 60€
Lounas ja päivällinen Torstai – Sunnuntai
Ranneke


Yhden (1) päivän ranneke: 25€
Lounas ja päivällinen yhden päivän ajan
Ranneke


Yhden (1) päivän ranneke (sunnuntai): 10€
Lounas
Ranneke