2019-2020

Kauden 2019-2020 palkittavat juniorit ja seuratyöntekijät!


F-tytöt:  Nea Vasara ja Linda Suomalainen
Nea on kauden aikana kehittynyt huomattavasti ja uskaltanut kokeilla uusia asioita hirmu hyvällä tsempillä. Nea on osoittanut, että virheistä oppii ja hän on ollut positiivisella hengellä mukana. 
Linda on ehdottomasti toinen tytöistä, joka on kehittynyt kauden aikana ja kaikista vastoinkäymisistä huolimatta kannustanut joukkueen muita jäseniä! 

E-tytöt: Anna Reinikainen ja Saimi Vänttinen
Molemmat kuuntelevat ohjeet huolella ja tekevät harjoitukset huolella. Molemmat tulevat myös erittäin hyvin toimeen muiden joukkuetovereiden kanssa ja ovat kehittyneet paljon. 

C-tytöt:  Venla Huoman ja Sanni Karvinen
Venlalla todella hyvä koppi kapteenin hommista. Hyvää ja tasaista tekemistä läpi kauden. Kantoi esimerkillisesti huolta kapteenin tehtävien ja oman pelaamisen lisäksi koko joukkueesta. 
Sannilla huikeaa kehitystä passarin tontilla läpi kauden. 

B-tytöt:  Henna Pirinen ja Venla Viremo
Henna on pirteä ja innokas treenaaja. Motto: "mikä tahansa pelipaikka käy, kunhan saa pelata". Vahvaa pelaamista läpi kauden. 
Venlalla huikea kehitys kauden aikana passarina ja hän kantoi vastuuta omasta paikasta hienosti. 

Kalen maljan saaja: Elisa Mehtonen  
Perusteluna hyvä asenne treenaamiseen vaikka ei N2 joukkuetta meillä ollut tarjota. Elisa oli koko kauden tsemppaamassa nuorempia ja valmennuksen apuna. 


Vuoden tyttöjuniori: Sofia Päykkönen 
Menestystä tuli alkukaudesta, Alue SM-kisoista pronssia. Lisäksi kutsu maajoukkuerippileirille. Sofian pelaamisen taso on kehittynyt kauden aikana ja hän on ollut kantavana voimana C- ja B-tyttöjoukkueessa.

Vuoden valmentaja: Juha Karvinen 

Vuoden seuratyöntekijä/talkoolainen: Ulla Nousiainen 

Onnittelut palkituille :)